ANTIPASTI

 

 

CROSTINI MISTI
Bruschetta's with seasonal toppings

€8

 


TAGLIERE CON SALAME, PECORINO
E FRUTTA DI STAGIONE                                     
Selection of Tuscan salame, pecorino cheese
served with fresh seasonal fruit

€9

 


BURRATA CON PEPERONI E ZUCCHINE
SERVITE CON RIDUZIONE DI BALSAMICO 
Burrata cheese with grilled zucchini and roasted bell peppers served with balsamic

€10

 


INSALATA DEL “GARGA”
RUCOLA, POMODORINI,  CUORE DI PALMA,
AVOCADO, PINOLI TOSTATI E PARMIGIANO          
Arugula, tomatoes, avocado, hearts of palm, toasted pinoli nuts and Parmigiano cheese

€12

 

 

PROSCIUTTO TOSCANO
CON MELONE

Tuscan prosciutto with cantalupe melon

 12

 

 

PRIMI PIATTI

 

LA PAPPA POMODORO  

Traditional Florentine tomato and basil bread soup

€ 8

 

SPAGHETTO ALLA "VIGLIACCA" 

CON SALSA DI POMODORO PICCANTE

Spaghetti in a tomato and garlic spicy sa

€ 10

 

 

GARGANELLI STRASCICATI AL SUGO DI CARNE                                            

Fresh penne with meat sauce

€ 12

 

TAGLIATELLE DEL “MAGNIFICO”

CON PANNA, SCORZE DI ARANCIA

E LIMONI, MENTA, COGNAC E PARMIGIANO

Fresh fettuccine with orange and lemon zest, mint, Parmigiano in a creamy brandy sauce

€ 12

 

TROFIE CON SALSA DI PISTACCHI E POMODORINI 

Short fresh pasta with pistachios sauce and fresh cherry tomatoes

€ 14

 

 

SPAGHETTO 'IMPERATORE'

CON GAMBERI E CALAMARI IN SALSA ROSSAI DI AGRUMI                                                     

Spaghetti with calamari and shrimps

in a citrus tomato sauce

€ 15

 

 

SECONDI

 

 

ARISTA AL FORNO CON SPINACI E PATATE

Oven rosted pork loin served with spinach and potatoes

€ 14

 

 

BRACIOLA DI VITELLA FRITTA "ITALIA"

CON RUCOLA, POMODORINI, SEDANO E ZUCCHINE

Fried bread veal escalope served with arugula, zucchini, celery and cherry tomatoes

€ 18

 

 

PETTO DI POLLO CON AVOCADO

CON SALSA CREMOSA AL TARTUFO                                                                                            
Seared chicken breast with sliced avocado served in a creamy truffle sauce

 20

 

TAGLIATA DI MANZO ALLE ERBE AROMATICHE CON PECORINO                                                                                                  

Grilled sliced beef steak over arugola with pecorino cheese and herbs infused oil

20

 

GAMBERI AL SALTO SU SPINACI 

 SERVITI CON MOSTARDA DIJONESE 

Seared shrimps over sautéed

spinach served with Dijon mustard 

€ 20

 

 

BACCALA' FRITTO CON SALSA PICCANTE A PARTE

Fried cood fish served with spicy tomato sauce on the side

€ 20

 

 

 

CONTORNI

 

 

PATATE ROSSE FORNO                                                                                                           

Oven baked red potatoes

4

 

SPINACI AL SALTO CON AGLIO TOSTATO                                                                                           

Sautéed spinach with toasted garlic

4

 

INSALATA “FRANCESCA VIOLA”                                                                                                         

Field greens salad with pecorino cheese 

€6

 

 

 

DOLCI

 

CHEESECAKE DELLA MAMMA SHARON                                                                                              
My mother Sharon’s cheesecake

€ 7

 

CESTINO CON FRUTTA DI STAGIONE                                                                                          

Seasonal fruit tart

€ 7

 

CREMA DI MASCARPONE CON AMARETTI E FRUTTI DI BOSCO 

Mascarpone cheese pudding with almond cookies and fresh berries

€ 7

 

TORTINO DI CIOCCOLATO CON SALE GROSSO, ROSMARINO E OLIO EXTRA VERGINE “GARGA”              
Gluten free chocolate cake with rosemary, coarse salt and “GARGA EVOO”

€ 7

 

 

 

PANE E COPERTO 3

COVER CHARGE  

 

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